הכיתה נשמרת בענן לפי קישור סודי. מי שיש לו את הקישור רואה ועורך את הכיתה הזו - שלחו אותו רק למכשירים שלכם או לעוזר/ת. אין צורך בהרשמה.
הסירו את ה-V ממי שלא משתתף. סמנו "צופה" למי שרוצה לצפות - הוא לא ייכנס לזוגות.
החלוקות שנשמרו כאן הן מה שהאפליקציה בודקת כדי לא לחזור על אותם זוגות.
החלוקה מעדיפה אנשים שעוד לא היו יחד בתרגילים קודמים. כשאין ברירה, היא בוחרת את מי שהיו יחד הכי מעט פעמים. זוג שחוזר מסומן למשל "2X היו יחד בעבר" (כמה פעמים).
כל התרגילים הקודמים - פתיחה או מחיקה. מתרגילים שנמחקו האפליקציה כבר לא לומדת מי היה עם מי.